NØGLEINDIKATOR VISER BITCOIN ER Sandsynligt at konsolidere på trods af $ 14.000 pauser

Veröffentlicht von

Bitcoin har gennemgået endnu et rally i løbet af det sidste døgn og rally fra gårsdagens lavt niveau nær $ 13.300 til højder på $ 14.250. Mønten handles i øjeblikket for $ 14.100. En nøgle teknisk indikator indikerer dog, at kryptokurrency kan konsolideres, når prishandlingen køler ned.

BITCOIN PRIMED TIL KONSOLIDERING ELLER SELV DROP: NØGLEANALYSE VIS

Diagrammet nedenfor blev delt af en analytiker midt i Bitcoins seneste ben højere. Det viser, at BTC’s prishandling for nylig har trykt et „udvidet 13“ -stearinlys, som sidst blev set før konsolidering i maj, juni og juli. Dette lys blev også set i december 2019-lavt og i juni 2019-højder, hvilket tyder på, at en tilbageførsel sandsynligvis er.

Andre handlende opfordrer også til, at Bitcoin konsolideres herfra. En erhvervsdrivende sagde, at med kryptokurrency ikke at holde sig over $ 14.000 ugentlige forsyningszoner, vil den sandsynligvis genindlæses med en nedgang mod $ 13.000 og derefter potentielt lidt lavere, hvis markedet ikke opnår et bud. Han uddybede med henvisning til diagrammet set nedenfor:

“$ BTC ser ud til at det skal genindlæses. Daglig SFP i ugentlig forsyning, mislykket pause over 2019 høj, bjørnedivs blinkende på den daglige tidsramme … Tag valgdypet med. ”

En anden kommentator sagde, at Bitcoin med potentiel usikkerhed om valget faktisk kunne være kort herfra. Han påpegede også, at når BTC ikke besidder $ 14.000 på daglig eller ugentlig basis, kan en dråbe følge trop.

”Kort igen på $ BTC, noget ved denne weekendpumpe virker fishy. 3 drev i stærk modstand, bestande lort sengen i sidste uge, valg tidligt i næste uge, solid RR og $ DXY på støtte. Stadig bullish generelt er pull-back ikke en dårlig ting. Lad os se, hvad der sker. „

VALGSIKKERHED TIL AT KØRE BULLISK PRISHANDLING

Analytikere mener, at aktiemarkedet og andre markeder kan blomstre, når en valgt præsident er besluttet beslutsomt uden strid fra den anden kandidat. Light, en fremtrædende Bitcoin-analytiker, delte diagrammet og noten set nedenfor på dagen for valget og skrev „Efter valget har empirisk set risikostrømme.“

Som diagrammet viser, var mængden af ​​kapital, der er kommet ind på aktiemarkedet efter det forudgående valg, stor. Skulle dette ske igen, kan prisen på Bitcoin og andre top-kryptokurver blive raket, da markedet drager fordel af købere.